zondag 4 januari 2015

Een weekendje Rotterdam

We zijn met de trein naar Rotterdam Centraal gegaan. Toen met de metro naar station Beurs toen gingen we lopen naar het Maritiem Museum. In het Maritiem Museum ging het over boten in Rotterdam.


Markthal
De Markthal is een regenboog omdat het de vorm heeft en omdat binnen alle kleuren
van de regenboog zijn. De Markthal heeft fruit, groente en vis en kreeft op het dak. Ik kwam een vriendinnetje tegen, sommige restaurants hadden een terras.
Kubuswoningen
We sliepen in de kubuswoningen. De vloer is niet schuin het lijkt wel zo op de foto. Het ontbijt is lekker je mag het zelf pakken wat je wil. Eerst een dienblad pakken. Je kan yoghurt pakken, allemaal soort brood pakken en broodbeleg. Natuurlijk je mag ook drinken pakken, allemaal soorten dranken.Mama maakte dit filmpje van de kubuswoningen:Spido Rondvaart
Hij vertrok bij de Erasmusbrug. Als je te laat bent bij de boot dan kan je de volgende nemen. Ik heb de haven van Rotterdam gezien, ik zag in de haven schepen, containers en allemaal soorten hijskranen. We kwamen de SS Rotterdam tegen, dit is een boot waarop je kan slapen.

Villa Zebra
We liepen over de Erasmusbrug naar Villa Zebra. Bij de kassa kreeg je een boekje alleen voor de kinderen die 7+ waren, die kregen een boekje dus die kinderen mogen naar boven. Beneden was ook heel veel te doen. Beneden voor de grote kinderen en voor de kleine kinderen. De grote kinderen 7+ konden knutselen. De kleine kinderen die konden bouwen. Je kon naar ZELF, daar kon je ook knutselen, kamperen met de caravan en je kon dansen achter het gordijn.Geen opmerkingen :

Een reactie posten