maandag 27 april 2015

Weekendje op de SS Rotterdam

We zijn met de trein naar Rotterdam gegaan. Daarna met de metro naar Beurs gegaan. Daarna met de tram naar de Euromast gegaan. Het was nog wel een klein stukje lopen. We zijn bij de Euromast naar binnen gegaan. We zijn in de rij aangesloten en het duurde natuurlijk even. We zijn met de lift naar boven gegaan. Er was echt heel mooi uitzicht. We zijn nog een trap omhoog gegaan. Daar vond ik het uitzicht nog mooier. We zijn met de lift omhoog gegaan. Daar stond een rij. Weet je waarom? De lift deed het niet. Hij deed het alweer en toen de lift vol zat ging hij naar boven. Daarna ging de lift draaien. Dit is het uitzicht :
We zijn met de watertaxi naar de SS Rotterdam gegaan. Zo ziet het schip er uit:
Daar zijn we naar de receptie gegaan. We zijn nu bij onze kamer. Daarna gaan we naar de machinekamer (dat is een kamer waar de machines staan in het schip). Een meneer die liet de machinekamers zien. Hij legt ook dingen uit en het was ook heel leuk .We gingen weer terug naar onze kamer, daar gingen we nog even wat doen. Daarna gingen we naar Hotel New York. Ik vond het eten heel erg lekker. Het voorgerecht voor Camiel en mij was stokbrood. En daarna de poffertjes voor mij. Zo ziet Hotel New York er uit:

Om acht uur zijn we op gehaald met de limo van mijn tante. Zij heeft ons (mama, papa, Camiel en mij) naar de SS Rotterdam gebracht. Daar gingen we nog even wat drinken bij de bar. En daarna ging ze naar huis. En wij gingen naar bed.

De volgende dag gingen wij een speurtocht doen. In een werkboekje moest je vragen beantwoorden over het schip. Als laatste keken we een filmpje. Daarna gingen we inpakken, alles in de tassen en de koffers. Daarna gingen we met de tram naar een halte. En vanaf daar gingen we naar een mooie tuin met bloemen. En daar gingen we een broodje eten en daarna zagen we een geheim pad.

2 opmerkingen :