vrijdag 27 mei 2016

YourPhotoMag app + winactie

Ik ga jullie in deze blog de YourPhotoMag app uitleggen. Stap 1 download de gratis YourPhotoMag app. Stap 2  maak een account aan op jouw naam. Stap 3  ga naar maak magazine. Stap 4  druk op het plusje om foto´s erbij te doen. Dan kom je in jou album klik je een paar foto´s aan en dan klik je op done. Klik op een foto klik dan op de prullenbak om hem dan niet in het fotoboek te doen. Als je op 2 foto´s klikt dan kan je ook alles selecteren en dan alles in de prullenbak te doen. Je moet minimaal 36 foto´s tot maximaal 100 foto´s. Als jij denkt dat je genoeg foto´s hebt druk je op volgende. Om een foto te verplaatsen hou je hem vast tot dat hij volgens jouw goed is dan laat je hem los. Als je op A+ klikt kan je tekst toevoegen je kan maximaal 110 tekens kwijt. je hebt minimaal 2 staande foto´s nodig. Cover aanpassen dan kan je de voorkant veranderen.  Opmaak kiezen daarmee kan je de achtergrond mee maken lijst om je foto ja of nee. Indeling we hebben 3 optie´s jij moet dan zeggen welke optie jij leuk vindt je kan ook rechtsonder foto´s wisselen bij een optie. Je kan alleen een staande foto met een staande foto wisselen en een liggende foto wisselen met een liggende foto. Uploaden een paar vragen en je fotoboek is af en over 2 weken ligt er bij jouw thuis een fotoboek. Snap je het nog steeds niet kijk dan het hulp filmpje in de app.
 

Laat jij je reactie achter onder de blog dan win jij het misschien wel ?
Wil jij de winactie winnen verdubbel je kansen op www.kidseropuit.nl .
Je hebt tot 1 juni de tijd 

8 opmerkingen :

 1. Wat een leuke glossy heb jij gemaakt en dat "op de achterbank". Bedankt dat je dit leuke idee met ons gedeeld hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maureen, want knap dat je dit allemaal zelf gedaan hebt! Ziet er superleuk uit en nu heb je een leuke herinnering aan de vakantie. Groetjes, Minke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou een magazine willen maken van mijn vakantie naar de Azoren. Van de walvissen en dolfijnen die we gespot hebben, van het lekkere eten (de superijsjes) en de mooie uitzichten. Ook het abonnement klinkt super. Wij trekken er regelmatig op uit en dat leg ik graag vast op de foto. Maar ja....Daarna komt dat album hè. ...pffff. Zo makkelijk al het zobsnel zou gaan. Hup paar best of foto's uitzoeken en erin zetten. Lijkt me ge-wel-dig!
  nancy x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Totaal onbekend. Zeer benieuwd of het wat is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Maureen,

  Wat heb je een mooi glossy magazine gemaakt van jullie vakantie.

  Groetjes Bianca de Groot

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ps het is nu zondag 29 mei 8:54 uur. Ik krijg hier een tijd van gisteravond te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed en zit er leuk uit. Makkelijk om te maken, zou ook mijn zoontje kunnen doen. 😀

  BeantwoordenVerwijderen