maandag 19 maart 2018

2 dagen Rotterdam

We gaan met de trein naar Rotterdam. Daar komen we aan op het station. We gaan met tram 7 naar  Boijmans van Beuningen. Er zijn twee ingangen. Loop het plein op daar zie je vanzelf een ingang en daar staat iets cool ( dat zien jullie in het filmpje).Er is ook een kids gedeelte die is er tot eind januari.  Er is een speurtocht die twee euro kost en er ook dingen missen in het museum. Er is ook een andere speurtocht voor op je telefoon. Die zegt wel dat er dingen missen. Maar bij mij missen er gewoon 3 dingen. Dan gaan we met de tram 7 weer naar een ander museum.


We zijn bij het belasting & douane museum. We lopen naar binnen. We lopen gelijk naar een speelgedeelte. Je kan daar bijvoorbeeld spelen als iemand van Schiphol van de douane.
 Het kan ook op een boot. Er is ook een speurtocht. Zonder de speurtocht
 is het misschien wel saai. Het is echt super leuk op het douanedek. Dus zonder speurtocht is het niet leuk voor kinderen.
Dan gaan we met de metro naar het hotel tot morgen zeg ik dan.


De volgende dag :We gingen met de metro naar het wereldmuseum. We gingen de speurtocht doen door het hele museum. We waren klaar met de speurtocht maar we gingen nog niet naar de balie.
 We liepen naar het speelgedeelte je kon daar knutselen of voorgelezen worden. Daarna gingen we naar de balie en kregen een verassing. Toen gingen we onze jassen weer halen.
We liepen door naar het green wheels autootje. We reden toen naar informatiecentrum Maasvlakte 2.


We zijn bij het informatiecentrum. Wij gingen met een bus een rondleiding doen. Je kon daar ook een speurtocht doen of een audiotoer door het informatiecentrum. Je hebt ook nog het panoramadek  daar kan je ook naar buiten kijken met een verrekijker ( gratis ). Je ziet dan ook iets als het mistig is. Je kan daar ook rustig eten en drinken. Dan wacht de bus op ons we stappen als eerste in. Het is een leuke rondleiding alleen ze blijft maar praten. Je kan met een bus toer in waar het dag en nacht gebeurt dan moet je wel je paspoort meenemen. Je ziet dan hoe het allemaal gebeurt en er worden schepen afgeladen en er worden spullen op gezet. Het is heel erg leuk om dat allemaal te zien en het is echt fantastisch. Ik zeg reserveer voor je gezin dat kan op futureland je kan ook een boottocht doen maar dit is ook aan te raden. 
Geen opmerkingen :

Een reactie posten